Coaching forløb v Anja Høgh

Motivation og udfordring støtter din selvudvikling

Mail: anjahoegh@abmsdanmark.dk

Kort fortalt, så er jeg uddannet som coach i 2021 v. Sofia Mannning. Min coaching tager udgangspunkt i dig og dine mål, dine drømme, din tvivl eller dine spørgsmål. Vejen kan være et helt almindeligt coaching forløb, som typisk vil være over en 3 gange a ca 1½ time hver gang


Så spørger du måske: Hvad er et almindeligt coaching forløb?

Coaching forløb over 3 gange, er samtaler, hvor du får afklaret dit mål ( jeg vil gerne blive bedre til at sige nej fx)  eller kommer ind til kernen i din tvivl fx. Så arbejder vi sammen om en plan for at du kan arbejde videre, og du vil typisk også skulle arbejde med noget mellem vores samtaler, så du kan mærke efter om du er på vej nye steder hen.
 Det at skulle til at gøre noget andet end du plejer er tit overvældende -Hvad tænker de andre nu? Hvorfor forstår min familie mig ikke?, men det er meget naturligt. Vores hjerner er styret kan man sige, af tryghed - men vi vil jo gerne udvikling, og det betyder at vi skal bevæge os ud i det ukendte, og det kan virke meget skræmmende. Men her er jeg som coach med dig hele vejen.

 

Men…..

Tit når man starter op på et forløb, så kan det vise sig, at der er flere ting som larmer og det ikke kun er et specifikt problem eller mål, så vil vi tage fat sammen på det som hedder livshjulet, værdi arbejde og enneagrammet er også meget spændende at tage fat i eller nogle andre teknikker, som kan være relevante for at vi finder ind til kernen i det du gerne vil arbejde videre med. Det betyder af og til at et coaching forløb kan strække sig over mere end de 3 eller 5 gange. Typisk vil der gå 14 dage eller 3 uger mellem hver samtale.

 

Din coach

Mit afsæt som coach er nærvær, og at du føler at du får redskaber, som du kan arbejde med og bruge i din hverdag, for arbejdet er dit og coachen stiller spørgsmålene, så du derigennem kan slippe dine begrænsende overbevisninger eller få fokus på nye værdier, som du gerne vil have til at fylde mere i dit liv.

 

Mit fokus som coach er generelt på at hjælpe med, at vi som mennesker kan føle, at vi har et godt og meningsfuldt liv. Jeg har haft leddegigt siden jeg var 13 år gammel, så jeg kender en hverdag, hvor man kan være ramt af fysiske begrænsninger eller af systemets begrænsninger, og ved hvor frustrerende det kan være, og hvor meget det kan tære på ens mentale tilstand, men her kan coaching være med til at få rettet fokus mod de ting som måske skal slippes eller accepteres, og det kan være med til at give mere overskud i hverdagen.

 

Er en coach relevant for mig?

Hvis du har lyst til at bruge mig som coach, så kan det også sagtens handle om noget helt andet end fx. dine smerter. Det kan jo være mange andre ting i vores liv som fylder og larmer; Hvordan er jeg en bedre mor? Jeg ønsker mere plads til mig selv! Hvordan kommer jeg videre med min uddannelse? Jeg får slet ikke læst så meget mere!  Jeg glemmer min træning og så føler jeg mig doven! Hvordan får min kone og jeg mere tid sammen? jeg drømmer om et nyt job !  Jeg kunne fortsætte med mange flere af de her statements. Måske er der noget du kan genkende eller så dukker der måske noget andet op.
Håber at høre fra dig også gerne bare hvis du har spørgsmål og vil finde ud af om et forløb er relevant for dig.

 

Jeg har tid over teams om torsdagen ( eftermiddagen eller aften), som det er lige nu.

 

Hilsner

Anja Høegh

Mit mål er at  støtte dig i din selvudvikling.
Coach