ABMS Aarhus

v/ Marie og Rebecca Hanggaard 

Mødeleder Marie

Mødeleder Rebecca

Velkommen til ABMS Aarhus

Du kan godt glæde dig til at blive en del af vores fantastiske fællesskab. ABMS er for alle med smerter på tværs af smerteproblematikker. I ABMS-Aarhus har vi to selvhjælpsgrupper som holder et ABMS-møde pr. måned pr. gruppe; En almindelig ABMS-gruppe v/ Ditte Pode og en ABMS-gruppe for unge (18-35 år) v/ Rebecca Hanggaard .

Vi har mange forskellige aktiviteter og vi deltager på tværs af aktiviteterne. Vi har fx spillecafé, Naturdage, foredrag, workshops og meget mere.

Vores aktiviteter støttes af GENLYD Aarhus og foregår i Frivilligcenter Aarhus, tæt på banegård og rutebilstation og her er gode parkeringsforhold.  Vi har to sækkestole, måtter, tæpper, puder og almindelige stole til at indrette sig med. Når vi er i lokale 9 er der også et par lænestole til fri afbenyttelse. 

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os via mail. Du er også velkommen i vores lukkede facebookgruppe: ABMS Aarhus, samt på Facebooksiden ABMS - Anonyme Borgere Med Smerter

Er du nysgerrig på hvem vi er så kan du læse mere om os og alle de andre frivillige HER.
 
Venlig hilsen
 
Ditte, Grundlægger, Tidligere formand & mødeleder:
📩 dittepode@abmsdanmark.dk
 
Rebecca Hanggaard, Bestyrelsesmedlem & mødeleder
📩 rebecca@abmsdanmark.dk
 
Filukka Sophia, Frivillig og admin. i Venskab & Smerter
📩 sophia@abmsdanmark.dk
 
Marie, Praktikant 2022 Cand. Stud. Aarhus Universitet
📩 marie@abmsdanmark.dk
 
 

 

ABMS Aarhus holder til i Frivilligcenter Aarhus. Oftest i lokale 9.

Frivilligcenter Aarhus
Sønder Allé 33, 1. sal
8000 Aarhus C. 

♿️ Der er lift og elevator til dig som kommer på el-scooter eller i kørestol.

🅿️ Der er få parkeringspladser til rådighed. Parker ved skiltene “Ejerforeningen Sønder Allé 33”, udfyld en parkeringstilladelse ved administrationen og læg den i forruden. Alternativ kan du parkere tæt på i Bruuns Galleri eller Salling. 

🚌Tæt på banegård og rutebilstation

Find vej med offentlig transport HER

ABMS-SOCIALT SAMVÆR

Vi mødes for at hygge og snakke med hinanden over forskellige små aktiviteter: fx krea-hygge, bål og snobrød, sammenskudsgilde eller brætspil. Kom forbi og vær med til en uformel hyggestund i godt selskab!

Møderne er for alle aldre - på tværs af smerteproblematikker,  køn og diagnoser (eller ej). Da vi er et anonymt fællesskab kan du regne med at alt, du siger til mødet, bliver der. Det er helt naturligt at værne om sit privatliv - også når man er udfordret med smerter. 

Tid: første onsdag i måneden kl. 17-19
Sted: lokale 6 eller andet sted efter aftale (se Facebooksiden ABMS Aarhus)

Du er altid velkommen til at dukke op som du er, og hvor end du er smertemæssigt på dagen.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mødeleder Marie på Marie@abmsdanmark.dk

Du kan se billeder af konferencesalen samt lokalerne HER

HVOR & hvorNÅR

Onsdag d 02/08 2023
Onsdag d 06/09 2023
Onsdag d 04/10 2023
Onsdag d 01/11 2023
Onsdag d 06/12 2023

STED: Frivilligcenter Århus
Lokale:  6

 

ABMS-MØDER

De ABMS-møder som er for unge afholdes på onsdage kl.17-19 i lokale 9. Typisk bliver vi og spiser madpakke sammen, men man kan også gå hjem hvis man trænger til det. 

Møderne er for unge med smerter på 18-35 år - på tværs af smerteproblematikker,  køn og diagnoser (eller ej). Da vi er et anonymt fællesskab kan du regne med, at alt du siger til mødet bliver der. Det er helt naturligt, at værne om sit privatliv - også når man er udfordret med smerter. 

Til møderne samarbejder vi om vores program. Programmet indeholder viden om smerter, samt redskaber til smertehåndtering. Gruppemøderne fungerer som en slags særlige indlæringsrum, der gør det nemt at lære nye vaner. Vores hovedformål er at samarbejde om et godt liv til trods for smerter.

Man styrer selv om man blot vil lytte eller om man vil dele sine tanker og erfaringer i forhold til dagens trin, der fungerer som tema for mødet.

Det eneste der kræves for at deltage er et ønske om et godt liv til trods for smerter via arbejdet med ABMS' program og gruppemøder.

Du er altid velkommen til at dukke op til en uforpligtende snak

Du kan se billeder af konferencesalen, samt lokalerne HER

HVOR & Hvornår

Onsdag d 18/01 2023 
Onsdag d 15/02 2023 
Onsdag d 15/03 2023 
Onsdag d 19/04 2023 
Onsdag d 17/05 2023 
Onsdag d 21/06 2023

TID: 17-19
STED: Frivilligcenter Århus
Lokale: 9