ONLINE ABMS-MØDER

ONLINE ABMS-MØDER

v/ Mathilde Kehler

Velkommen til ABMS ONLINE

Måske du kender ABMS-programmet og de 12 trin, måske gør du ikke, men her vil du lære mere om hvordan vi holder ABMS online gruppemøder 1 gang om måneden, præcis som hvis det var et gruppemøde i din lokale ABMS-gruppe.

Du er altid velkommen til at deltage, både hvis du også kommer i en ABMS-gruppe, eller har lyst til at tage et af de 12 trin flere gange.

Jeg hedder Mathilde Kehler og er  frivillig i ABMS som mødeleder til vores online ABMS-møder.

Måden det foregår på 
 • Du har interesse for at deltage
 • Du skriver en mail til mathildekehler@abmsdanmark.dk og siger at du har interesse
 • Jeg sender dig et link med alle datoer for møderne
 • Og jeg sender dig en guide til zoom, som er en brugervenlig online platform
 • Du opretter en profil på Zoom – det er helt gratis
 • Jeg sender dig et MØDE-ID og en PASSCODE så dit privatliv er sikret
 • 5 minutter før mødetidspunktet trykker du på HOME og derefter JOIN MEETING
 • Så taster dit MØDE-ID og PASSCODE
 • Du bliver du lukket ind i det zoom kalder ”venteværelset”
 • Så er alle klar når vi byder velkommen til fælleskabet om denne måneds trinarbejde
Hvem er hende der guider mødet?

Jeg er af titel fysioterapeut med speciale i vedvarende smerter, stresscoach fra Sofia Manning og mindfulnessinstruktør.  Jeg har er stifter af Smerteguiden, som er en smertementor-virksomhed med fokus på det hele menneske med smerte.

Som menneske er nærvær og samhørighed og plads til det hele menneske, vigtige værdier for mig. Du vil møde en erfaren gruppefacilitator med ro og overskud til at skabe rammerne for dig og dine smertekollegaer.

I 2020 var jeg medstifter af ABMS København, men er sidenhen flyttet til Sorø og naturen efter 16 år på Vesterbro. Min virksomhed Smerteguiden er en online virksomhed, og med Corona oveni hatten, så var det oplagt at jeg kunne opstarte ABMS online gruppemøder.

Jeg bor i Sorø med min mand, Nicolai og nyder natur, bøger, inspiration i smertenørderi og menneskelære og gode oplevelser med mine kære. I 2019 blev jeg efter en påkørsel af en taxa sygemeldt med svær hjernerystelse og smerter i arm, nakke og ryg. Jeg kender til kropslige begrænsninger, og samtidig også til kroppens potentiale – uanset kræver det samarbejde mellem kroppen og dig der bor i kroppen at være i smerter.

Smerter er en meget personlig og individuel oplevelse, og mit fokus er ligeså meget det menneske som oplever smerten og hvordan du kan lære at støtte dig selv der.

Min opgave er at skabe et rum, hvor der ikke er krav om at være på en bestemt måde. Skabe et stærkt og støttende fællesskab der minder dig om at du ikke er alene. Værne om et varmt og trygt rum til refleksion, fordybelse eller blot tilstedeværelse.

Du er ikke alene. Kom som du er. Alt du behøver er blot at være til. Du er nok.

Hvis du vil lære mere om mig, så er min anbefaling:
 • Smerteverden podcast Episode 7, hvor jeg er gæst hos Solvejg Jørgensen
 • Naturlig endometriose podcast Episode 2, hvor jeg er gæst hos Cristina Wasgård
 • Smerteguiden.dk
 • Følg mig på instagram @smerteguiden

Jeg glæder mig til endnu en sæson af ABMS og alle jer skønne mennesker.

Tøv ikke med at skrive til mig, hvis du har spørgsmål. Jeg er her for dig.

Alt godt til dig

// Venligst Mathilde Kehler

August 2023 - Maj 2024

Trin 1

Onsdag d. 16 August kl. 11.30-13.00

Trin 2

Onsdag d. 06 September kl. 11.30-13.00

Trin 3

Onsdag d. 27 September kl. 11.30-13.00

Trin 4

Onsdag d. 11 Oktober kl. 11.30-13.00

Trin 5

Onsdag d. 1 November kl. 11.30-13.00

Trin 6

Onsdag d. 22 November kl. 11.30-13.00

Trin 7

Onsdag d. 13 December kl. 11.30-13.00

Trin 8

Onsdag d. 17 Januar kl. 11.30-13.00

Trin 9

Onsdag d. 14 Februar kl. 11.30-13.00

Trin 10

Onsdag d. 6 Marts kl. 11.30-13.00

Trin 11

Onsdag d. 17 April kl. 11.30-13.00

Trin 12

Onsdag d. 15 Maj kl. 11.30-13.00