ABMS RANDERS

V/ Jette Etly Binder, Frivillig mødeleder og stifter af ABMS Randers

Jette Etly Binder, Erfaren borger med smerter, jettebinder@abmsdanmark.dk

Velkommen til ABMS Randers

Du kan godt glæde dig til at blive en del af vores fantastiske fællesskab. Vi holder ABMS-møde en gang om måneden, samt andre fælles aktiviteter for alle os som lever med smerter.

ABMS-møderne foregår hos Frivilligværket i Randers. Du kan læse mere om ABMS-møder længere nede på siden.

Vi holder ABMS-møde en gang om måneden (måske arrangere gåture mm indimellem), indimellem invitere gæster (fx fysioterapeuter og socialrådgivere) til at komme og fortælle, og som vi kan stille spørgsmål til, og ellers sammen finde nogle gode ting vi kan foretage os sammen.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig via mail. Du er også velkommen i vores lukkede facebookgruppe: ABMS Randers, samt på Facebooksiden ABMS - Anonyme Borgere Med Smerter

Er du nysgerrig på hvem jeg er så kan du læse mere om mig, og andre frivillige i ABMS, som du også er velkommen til at kontakte, ved at klikke HER.
 
Venlig hilsen
Jette
? jettebinder@abmsdanmark.dk

Venlig hilsen

Jette

Frivilligværket
Frivillighedens Hus
Kirketorvet 2A, Baghuset
8900 Randers 

Find vej med offentlig transport HER

ABMS-MØDER

Alle med smerter er velkomne - på tværs af smerteproblematikker, alder, køn og diagnoser (eller ej). Da vi er et anonymt fællesskab kan du regne med, at alt du siger til mødet bliver der. Det er helt naturligt, at værne om sit privatliv - også når man er udfordret med smerter. 

Til vores gruppemøder samarbejder vi om vores program. Programmet indeholder viden om smerter, samt redskaber til smertehåndtering. Gruppemøderne fungerer som en slags særlige indlæringsrum, der gør det nemt at lære nye vaner. Vores hovedformål er at samarbejde om et godt liv til trods for smerter.

Man styrer selv om man blot vil lytte eller om man vil dele sine tanker og erfaringer i forhold til dagens trin, der fungerer som tema for mødet.

Det eneste der kræves for at deltage er et ønske om et godt liv til trods for smerter via arbejdet med ABMS' program og gruppemøder.

Du er altid velkommen til at dukke op til en uforpligtende snak