ABMS Odense v/ Julie Thinesen

Velkommen til ABMS Odense

Du kan godt glæde dig til at blive en del af vores fantastiske fællesskab. I ABMS Odense holder vi ABMS-møde en gang om måneden, samt Walk & Talk for alle med smerter.

Vi starter op med en gåtur sammen d.30. Januar for alle med smerter og pårørende. Du behøver ikke være medlem for at være med, ligesom med alt andet i ABMS. Læs mere om gåturen under Walk & Talk nederst på siden.

Vores ABMS-møder foregår hos Frivilligcenter Odense og gåturene foregår forskellige steder i Odense og omegn. Du kan læse meget mere længere nede på siden.
 

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig. Du er også velkommen i vores lukkede facebookgruppe: ABMS Odense, samt på Facebooksiden ABMS - Anonyme Borgere Med Smerter

Vil du vide mere om mig kan du læse en lille præsentation HER
 
Venlig hilsen
 
Julie Thinesen
Stifter af ABMS Odense & Frivillig mødeleder
Mail: juliethinesen@abmsdanmark.dk

♿️ Handicapvenlige lokaler

Frivilligcenter Odense
Østre Stationsvej 15, 2. sal
5000 Odense C (Borgernes Hus)

Find vej med offentlig transport HER

ABMS-MØDER

ABMS-møderne foregår hos Frivilligcenter Odense.

Alle med smerter er velkomne - på tværs af smerteproblematikker, alder, køn og diagnoser (eller ej). Da vi er et anonymt fællesskab kan du regne med, at alt du siger til mødet bliver der. Det er helt naturligt, at værne om sit privatliv - også når man er udfordret med smerter. 

Til vores gruppemøder samarbejder vi om vores program. Programmet indeholder viden om smerter, samt redskaber til smertehåndtering. Gruppemøderne fungerer som en slags særlige indlæringsrum, der gør det nemt at lære nye vaner. Vores hovedformål er at samarbejde om et godt liv til trods for smerter.

Man styrer selv om man blot vil lytte eller om man vil dele sine tanker og erfaringer i forhold til dagens trin, der fungerer som tema for mødet.

Det eneste der kræves for at deltage er et ønske om et godt liv til trods for smerter via arbejdet med ABMS' program og gruppemøder.

Du er altid velkommen til at dukke op til en uforpligtende snak

HVORNÅR

dag dato-2021 
dag dato-2021 
dag dato-2021 
dag dato-2021 
dag dato-2021 
dag dato-2021 
dag dato-2021 
dag dato-2021 
dag dato-2021 

WALK & TALK

Vi starter op med en gåtur sammen d.30. Januar kl.11.  Medbring gerne firbenede 🐾  og en termokande med en kop varm the/kaffe/cacao. 

Vi går en tur ved Munke Mose kl. 11.00 og mødes ved broen fra Klosterbakken  😊 Husk tilmelding via mail på juliethinesen@abmsdanmark.dk
Du behøver ikke være medlem for at være med, ligesom med alt andet i ABMS. 
 

Vores gåture foregår forskellige steder i Odense og omegn. Hop med ind i den lukkede facebookgruppe ABMS Odense eller skriv en mail hvis du har særlige ønsker. 

Det bliver en stille og rolig tur på dine præmisser og med rigeligt mulighed for at hvile på bænke.

Gåturene giver os mulighed for at være sammen på en anden og mere uformel måde end til vores ABMS-møder. Vi får fyldt på livskvalitetskontoen med lidt blid bevægelse til kroppen, frisk luft i lungerne og hyggeligt samvær.

HVORNÅR

Lørdag d.30/1 - 2021 
Lørdag d.27/2 - 2021 
Lørdag d.27/3 - 2021 
Lørdag d.24/4 - 2021 
Lørdag d.29/5 - 2021 
Lørdag d.26/6 - 2021 
SOMMERFERIE