ABMS HERNING v/ Anne Sofie Hartmann

Velkommen til ABMS Herning

Du kan godt glæde dig til at blive en del af vores fantastiske fællesskab. I ABMS Herning holder vi ABMS-møde en gang om måneden, samt Walk & Talk for alle med smerter.

Vi startede op i Herning med gåture i Januar og forventer at opstarte ABMS-møder snarest. Vil du være frivillig med mig må du endelig kontakte mig. 

Du behøver ikke være medlem for at være med, ligesom med alt andet i ABMS. Læs mere  nederst på siden.

Vores ABMS-møder foregår hos Frivilligcenter Herning og gåturene foregår forskellige steder i Herning om omegn. Du kan læse meget mere længere nede på siden.
 

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig. Du er også velkommen i vores lukkede facebookgruppe: ABMS Herning, samt på Facebooksiden ABMS - Anonyme Borgere Med Smerter

Vil du vide mere om mig kan du læse en lille præsentation HER . Desuden Ligger der en video her på siden og er med i episode 6 i podcasten SmerteVerden.dk  hvor jeg fortæller hele historien om hvordan mine kroniske smerter begyndte med en bilulykke. Her fortæller jeg med egne ord om hvem jeg var før ulykken, hvordan ulykken skete og om mit liv efter ulykken.
 
Venlig hilsen
 
Anne Sofie
Stifter af ABMS Herning & Frivillig mødeleder
Mail: annesofie@abmsdanmark.dk
 

♿️ Handicapvenlige lokaler

Frivilligcenter Herning  
Fredensgade 14
7400 Herning

Find vej med offentlig transport HER

WALK & TALK

Vi går en tur sammen en gang om måneden i Løvbakke Skov ved Løvbakke Naturcenter. Her er der en rigtig fin lille rute med bænke hele vejen, samt borde og bænke under tag. 

Medbring gerne firbenede 🐾  og en termokande med en kop varm the/kaffe/cacao. 

Vi mødes hver gang på Løvbakkevej 32, 7400 Herning. Man kan parkere ved naturcenteret 😊
 
Husk tilmelding via mail på annesofie@abmsdanmark.dk
Du behøver ikke være medlem for at være med, ligesom med alt andet i ABMS. 
 

Vores gåture foregår forskellige steder i Herning og omegn. Hop med ind i den lukkede facebookgruppe ABMS Herning eller skriv en mail hvis du har særlige ønsker. 

Det bliver en stille og rolig tur på dine præmisser og med rigeligt mulighed for at hvile på bænke.

Gåturene giver os mulighed for at være sammen på en anden og mere uformel måde end til vores ABMS-møder. Vi får fyldt på livskvalitetskontoen med lidt blid bevægelse til kroppen, frisk luft i lungerne og hyggeligt samvær.

HVORNÅR

 

ABMS-MØDER

ABMS-møderne foregår hos Frivilligcenter Herning kl. 17-19.

Har man lyst til at blive til hygge med fri snak og spisning af evt. medbragt mad/snacks kan man blive indtil kl.21.

Alle med smerter er velkomne - på tværs af smerteproblematikker, alder, køn og diagnoser (eller ej). Da vi er et anonymt fællesskab kan du regne med, at alt du siger til mødet bliver der. Det er helt naturligt, at værne om sit privatliv - også når man er udfordret med smerter. 

Til vores gruppemøder samarbejder vi om vores program. Programmet indeholder viden om smerter, samt redskaber til smertehåndtering. Gruppemøderne fungerer som en slags særlige indlæringsrum, der gør det nemt at lære nye vaner. Vores hovedformål er at samarbejde om et godt liv til trods for smerter.

Man styrer selv om man blot vil lytte eller om man vil dele sine tanker og erfaringer i forhold til dagens trin, der fungerer som tema for mødet.

Det eneste der kræves for at deltage er et ønske om et godt liv til trods for smerter via arbejdet med ABMS' program og gruppemøder.

Du er altid velkommen til at dukke op til en uforpligtende snak

HVORNÅR