ABMS VEJLE v/ Jeanette Thybo Rasmussen

Velkommen til ABMS Vejle

Du kan godt glæde dig til at blive en del af vores fantastiske fællesskab. I ABMS Vejle holder vi ABMS-møde en gang om måneden, forventeligt i Foreningernes Hus, samt Walk & Talk for alle med smerter.

Vi starter op med en gåtur sammen onsdag d.3. Marts kl.11.  Du behøver ikke være medlem for at være med, ligesom med alt andet i ABMS. Læs mere om gåturen under Walk & Talk nederst på siden.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig. Du er også velkommen i vores lukkede facebookgruppe ABMS Vejle og på Facebooksiden ABMS - Anonyme Borgere Med Smerter

Hvis du er nysgerrig på mig og min historie kan du læse mere HER.
 
Venlig hilsen
 
Jeanette Thybo Rasmussen
Stifter af ABMS Vejle & Frivillig mødeleder
Mail: jeanettethybo@abmsdanmark.dk

♿️ Handicapvenlige lokaler

Foreningernes Hus  
Vissingsgade 31, 1. sal
7100 Vejle

Find vej med offentlig transport HER

ABMS-MØDER

Vores ABMS-møder begynder når corona tillader det, men kom med til til en gåtur. Læs mere nederst.

Alle med smerter er velkomne - på tværs af smerteproblematikker, alder, køn og diagnoser (eller ej). Da vi er et anonymt fællesskab kan du regne med, at alt du siger til mødet bliver der. Det er helt naturligt, at værne om sit privatliv - også når man er udfordret med smerter. 

Til vores gruppemøder samarbejder vi om vores program. Programmet indeholder viden om smerter, samt redskaber til smertehåndtering. Gruppemøderne fungerer som en slags særlige indlæringsrum, der gør det nemt at lære nye vaner. Vores hovedformål er at samarbejde om et godt liv til trods for smerter.

Man styrer selv om man blot vil lytte eller om man vil dele sine tanker og erfaringer i forhold til dagens trin, der fungerer som tema for mødet.

Det eneste der kræves for at deltage er et ønske om et godt liv til trods for smerter via arbejdet med ABMS' program og gruppemøder.

Du er altid velkommen til at dukke op til en uforpligtende snak

HVORNÅR


WALK & TALK

Vi starter op med en gåtur sammen d.3. Marts kl.11.  Medbring gerne firbenede 🐾  og en termokande med en kop varm the/kaffe/cacao. Mere information følger her på siden om hvor vi mødes.

Husk tilmelding via mail på jeanettethybo@abmsdanmark.dk
Du behøver ikke være medlem for at være med, ligesom med alt andet i ABMS. 
 

Det bliver en stille og rolig tur på dine præmisser og med rigeligt mulighed for at hvile på bænke. Til nogle af gåturene mødes vi ved Foreningernes Hus og går så en lille tur langs fjorden mod Skyttehuset. Andre gange mødes vi ved Fugletårnet på Ribe Landevej ned til Kongens Kær.

Gåturene giver os mulighed for at være sammen på en anden og mere uformel måde end til vores ABMS-møder. Vi får fyldt på livskvalitetskontoen med lidt blid bevægelse til kroppen, frisk luft i lungerne og hyggeligt samvær.

HVORNÅR