ABMS KOLDING

v/ Betina Lock og Line Dalsgaard Lykkehus

Velkommen til ABMS Kolding

Du kan godt glæde dig til at blive en del af vores fantastiske fællesskab. Vi holder ABMS-møde en gang om måneden, samt Walk & Talk. 

Vores ABMS-gruppe skiller sig ud, fra øvrige ABMS-grupper, ved at også pårørende er velkommen til ALLE vores aktiviteter. Desuden står vi lige nu i den situation, at Betina er i COVID-19 risikogruppen. Derfor foregår vores aktiviteter udendørs for tiden. 

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os via mail. Du er også velkommen i vores lukkede facebookgruppe: ABMS Kolding, samt på Facebooksiden ABMS - Anonyme Borgere Med Smerter

Hvis du er nysgerrig på hvem vi er så kan du læse mere om Betina HER, Line HER og alle vores andre frivillige HER

Venlig hilsen
Betina
📩 betinalock@abmsdanmark.dk
&
Line
📩 linedalsgaard@abmsdanmark.dk

♿️ Handicapvenlige lokaler

Kolding Selvhjælp  
Banegårdspladsen 2
6000 Kolding

Find vej med offentlig transport HER

ABMS-MØDER

Når først der er helt styr på COVID-19 i forhold til Betinas helbred kan du forvente, at vi holder ABMS-møde en gang om måneden og forventer, at vi får lokaler hos Kolding Selvhjælp. 

Alle med smerter er velkomne - på tværs af smerteproblematikker, alder, køn og diagnoser (eller ej). Desuden er pårørende velkomne til vores møder.

Da vi er et anonymt fællesskab kan du regne med, at alt du siger til mødet bliver der. Det er helt naturligt, at værne om sit privatliv - også når man er udfordret med smerter. 

Til vores gruppemøder samarbejder vi om vores program. Programmet indeholder viden om smerter, samt redskaber til smertehåndtering. Gruppemøderne fungerer som en slags særlige indlæringsrum, der gør det nemt at lære nye vaner. Vores hovedformål er at samarbejde om et godt liv til trods for smerter.

Man styrer selv om man blot vil lytte eller om man vil dele sine tanker og erfaringer i forhold til dagens trin, der fungerer som tema for mødet.

Det eneste der kræves for at deltage er et ønske om et godt liv til trods for smerter via arbejdet med ABMS' program og gruppemøder.

Du er altid velkommen til at dukke op til en uforpligtende snak

 
Hvornår

PT. følger dato og tidspunkt i takt med udviklingen i COVID-19 

WALK & TALK 

Kom med til en dejlig gåtur og bålhygge for alle med smerter, pårørende firbenede og i dejlige omgivelser med gode forhold til kørestol  😊🍂🐾

Vi mødes ved Naturskolen i Marielundskoven i Kolding. Her går vi en lille tur rundt om søen på en halv times tid. 
 
Hvis du har lyst til at være bålpasser imens vi andre går om søen kunne det være dejligt. Så tænder vi op inden gåturen begynder 🌳🔥😊
 
Pga. COVID-19 holder vi afstand og medbringer håndsprit, hver især. Vi, Line og Betina, medbringer et par kander kogt vand, samt the, cacao og engangsservice hertil 😊 ☕️ Hvis der er andre der har lyst til at medbringe noget, må I meget gerne det 😊
 
I vores lukkede facebookgruppe, ABMS Kolding, kan du tilmelde dig, men du kan også tilmelde via mail 
 
Vi glæder os virkelig MEGET til at se dig og til at tilbringe lidt hyggelig tid sammen i naturen  🌳🍂🤗🍄
 
Mange varme efterårs hilsner fra Betina og Line ☀️🍁😊
 
hvornår
Mandag d. 26/10, Kl. 10.30-12
Lørdag d. 28/11, Kl.14-15.30
Fredag d.11/12, Kl. 10.30-12