ABMS KOLDING

v/ Betina Line, Karen og Anja

Velkommen til ABMS Kolding

Du kan godt glæde dig til at blive en del af vores fantastiske fællesskab. Vi inviterer smerteramte og pårørende med til ABMS-møde en gang om måneden, samt gåture.

Vores ABMS-gruppe skiller sig ud, fra øvrige ABMS-grupper, ved at også pårørende er velkomne til ALLE vores aktiviteter. 

ABMS Kolding har fire frivillige ildsjæle. Betina og Line stiftede gruppen i 2020 og står for koordinering i gruppen. De vil blandt andet stå for at arrangere bålhygge, foredrag, workshops, julefrokost.
Anja er mødeleder til ABMS-møderne og Karen er frivillig gåtursleder. 
Indenfor få uger vil du kunne se datoer, præsentationer og yderligere kontaktoplysninger her på siden.

Indtil da er du velkommen i vores lukkede facebookgruppe: ABMS Kolding, hvor du kan hilse på alle fire, samt mange flere smerteramte i Kolding. Følg endelig også med på Facebooksiden ABMS - Anonyme Borgere Med Smerter - Al aktivitet på facebooksiden medvirker til at invitationerne når ud til flere.

Venlig hilsen
 
 
📩 betinalock@abmsdanmark.dk 
📩 linedalsgaard@abmsdanmark.dk
📩 karenfagerlund@abmsdanmark.dk 
📩 anjabeck@abmsdanmark.dk

♿️ Handicapvenlige lokaler

Kolding Selvhjælp  
Banegårdspladsen 2
6000 Kolding

Find vej med offentlig transport HER

ABMS-MØDER

Vi holder ABMS-møde en gang om måneden hos Kolding Selvhjælp på Banegårdspladsen 2 i Kolding.  Det er den første onsdag hver måned, kl. 10-12. Her er Anja mødeleder.

Alle med smerter er velkomne - på tværs af smerteproblematikker, alder, køn og diagnoser (eller ej). Desuden er pårørende velkomne til vores møder i Kolding.

Da vi er et anonymt fællesskab kan du regne med, at alt du siger til mødet bliver der. Det er helt naturligt, at værne om sit privatliv - også når man er udfordret med smerter. 

Til vores gruppemøder samarbejder vi om vores program. Programmet indeholder viden om smerte, samt redskaber til smertehåndtering. Gruppemøderne fungerer som en slags særlige indlæringsrum, der gør det nemt at lære nye vaner. Vores hovedformål er at samarbejde om et godt liv til trods for smerter.

Man styrer selv om man blot vil lytte eller om man vil dele sine tanker og erfaringer i forhold til dagens trin, der fungerer som tema for mødet.

Det eneste der kræves for at deltage er et ønske om et godt liv til trods for smerter via arbejdet med ABMS' program og gruppemøder.

Du er altid velkommen til at dukke op til en uforpligtende snak

hvornår
Onsdag d. 3/11 -2021
Onsdag d.1/12 - 2021

Onsdag d.5/1 - 2022

Onsdag d. 2/2 - 2022
Onsdag d.2/3 - 2022
Onsdag d.6/4 - 2022
 
Alle dage kl. 10-12

WALK & TALK 

Kom med til en dejlig gåtur og bålhygge for alle med smerter, pårørende firbenede og i dejlige omgivelser med gode forhold til kørestol  😊🍂🐾 Gåture afholdes af Karen.

Vi mødes ved Naturskolen i Marielundskoven i Kolding til gåtur en lille times tid og slutter turen af med en lille kop kaffe (skal selv medbringes).
 
I vores lukkede facebookgruppe, ABMS Kolding, kan du tilmelde dig, men du kan også tilmelde via mail 
 
Vi glæder os virkelig MEGET til at se dig og til at tilbringe lidt hyggelig tid sammen i naturen  🌳🍂🤗🍄
 
hvornår
Torsdag d.18/11 - 2021
Torsdag d.16/12 - 2021
 
Alle dage kl.10-11